Roken is weer terug van weggeweest!

Roken van vlees, vis of schaaldieren, groente en kazen is weer helemaal terug van weggeweest. Het is een leuke dagvullende bezigheid. Overdag roken en ´s avonds je vrienden verrassen met je eigen gerookte delicatesses. Of gewoon gezellig met z`n allen onder het genot van biertje of glas wijn.

Roken van voedsel is een methode die al heel lang bestaat om voedsel langer te bewaren. Nu wordt het bereide eten meestal gelijk genuttigd. Voor het roken wordt vooral beuk of eikenhout gebruikt. Maar er kunnen ook allerlei soorten fruitboomhout gebruikt worden.

rookovenvierk4.jpg

Wat kan ik roken?
Er kan van alles gerookt worden. Vis, schaaldieren, vlees, groente, noten, paddestoelen en allerlei kazen. Roken is ook nog eens gezond en past in een vetarm dieet. Er wordt namelijk geen vet of olie gebruikt om in te bakken. En het leuke is... iedereen kan roken!

Onze rookovens/ rooktonnen zijn van prima kwaliteit en netjes afgewerkt. Ze zijn makkelijk te verplaatsen. En zoals je van ons gewend bent zijn ook onze rookovens aantrekkelijk geprijsd!

 • Kampvuur in een zak
  Kampvuur in een zak

  Helemaal leuk vinden wij dit doe het zelf kampvuur in papieren zak, DIY CAMPFIRE . Een ontwerp van designer Evelien Stamhuis. Bij uitstek een een kado voor de komende wintermaanden.

  De papieren zak bevat een complete set om een…

  € 35,00 € 25,00
 • Boek `Gerookte Lekkernijen
  Boek `Gerookte Lekkernijen

  Gerookte lekkernijen uit eigen keuken. Ontdek hoe makkelijk zelf roken eigenlijk is en proef het enorme verschil met kant-en-klaar gerookte producten. Probeer de theegerookte eendenborst, de salade van gerookte groenten, of heel…

  € 14,95
© 2007 - 2024 Buitenspul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel