Roken is weer terug van weggeweest!

Roken van vlees, vis of schaaldieren, groente en kazen is weer helemaal terug van weggeweest. Het is een leuke dagvullende bezigheid. Overdag roken en ´s avonds je vrienden verrassen met je eigen gerookte delicatesses. Of gewoon gezellig met z`n allen onder het genot van biertje of glas wijn.

Roken van voedsel is een methode die al heel lang bestaat om voedsel langer te bewaren. Nu wordt het bereide eten meestal gelijk genuttigd. Voor het roken wordt vooral beuk of eikenhout gebruikt. Maar er kunnen ook allerlei soorten fruitboomhout gebruikt worden.

rookovenvierk4.jpg

Wat kan ik roken?
Er kan van alles gerookt worden. Vis, schaaldieren, vlees, groente, noten, paddestoelen en allerlei kazen. Roken is ook nog eens gezond en past in een vetarm dieet. Er wordt namelijk geen vet of olie gebruikt om in te bakken. En het leuke is... iedereen kan roken!

Onze rookovens/ rooktonnen zijn van prima kwaliteit en netjes afgewerkt. Ze zijn makkelijk te verplaatsen. En zoals je van ons gewend bent zijn ook onze rookovens aantrekkelijk geprijsd!

 • Haardbloktas
  Haardbloktas

  Grote stevige haardbloktas van canvas met canvas handvaten. waarmee u het hout van buiten naar uw openhaard kunt dragen.

  Kleur: groen/ lichtbruine handvaten

  Afmeting: 60 x 40 x40 cm

  € 15,00
 • Kampvuur in een zak
  Kampvuur in een zak

  Helemaal leuk vinden wij dit doe het zelf kampvuur in papieren zak, DIY CAMPFIRE . Een ontwerp van designer Evelien Stamhuis. Bij uitstek een een kado voor de komende wintermaanden.

  De papieren zak bevat een complete set om een…

  € 35,00 € 25,00
 • Tafelmodel Rookoven/ Rookpan
  Tafelmodel Rookoven/ Rookpan

  Mooie compacte rookoven tafelmodel. Ideaal om overal mee naartoe te nemen.En de vis is in 20 minuten klaar Werkt supergoed en brand op spiritus. De rookpan kan ook worden gebruikt op het gasfornuis, op een campinggastelletje of op…

  € 49,95
© 2007 - 2023 Buitenspul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel