Winkelwagen (leeg) > Uw gegevens > Bestellen
Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 27-04-2019 - Wat ben ik super blij met mijn buitenkruk tractor stoel...  lees meer
  • 29-06-2016 - Zondag, 26 juni een weerstokje en een lampje besteld ...  lees meer
  • 23-10-2014 - Weer een extra peanutbar besteld. Een is namelijk te weinig...  lees meer
Plaats een bericht
  • logo ideal

Tafelmodel Rookoven/ Rookpan

€ 49,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Mooie compacte rookoven tafelmodel. Ideaal om overal mee naartoe te nemen.En de vis is in 20 minuten klaar Werkt supergoed en brand op spiritus. De rookpan kan ook worden gebruikt op het gasfornuis, op een campinggastelletje of op het rooster van de barbecue. Wordt geleverd inclusief zakje rookmot,. Je gebruikt slecht 3 - 5 theelepels rookmot.

- Materiaal: RVS
- Afmetingen: 44 x 28 x 14cm
- Ruimte voor 4 forellen tegelijk
- Heeft twee regelbare spiritusbranders met deksel voor optimale regelbare warmteverspreiding.

Gebruiksaanwijzing tafelrookoven:
Op de bodem van het oventje doe je een paar theelepels rookmot.
Gebruik wel de originele in de handel verkrijgbare rookmot. Deze is absoluut vrij van impregneringsmiddelen. Het afdruipplaatje plaatsen en één of twee roosters daar boven op.

Vul de spiritusbranders met spitiritus, let op: vul de branders niet meer als de helft vullen. Anders gaat het koken en gaat de brandende spirtitus eroverheen en krijg je brandgevaar!

Leg het gerecht op het rooster. De deksel niet geheel afsluiten en boven de branders plaatsen. Als het begint te roken, de deksel afsluiten en het vuur laag zetten. Doe je het op je fornuis dan wel de afzuigkap op hoog zetten.

Vis wordt in het algemeen direkt in de rookoven gerookt en is dan ook gaar, maar kip of andere stukken vlees moeten voor of na het roken nog gegaard worden door te bakken grillen of braden.

Er zijn er ook verschillende groenten die zich uitstekend lenen om gerookt te worden. Het van te voren pekelen van stevige vis of van vlees geeft ook weer een speciale smaak aan het gerecht.